Skip to main content

Jaimie Vaes heeft in een uitgebreid interview van ruim anderhalf uur met Robbert Rodenburg een boekje boek opengedaan over haar relatie met rapper Lil Kleine, echte naam Jorik. “Vorige week belde Jaimie mij met de vraag of ze haar verhaal bij mij kon doen. Mijn enige vraag was of ik alles mocht vragen” schrijft Robbert. “Dat mocht en Jaimie beloofde overal eerlijk op te antwoorden. Het is een totaal verhaal geworden, van het begin van haar relatie tot de huidige situatie.”

Relatie

Jaimie Vaes vertelt dat het autoincident misschien wel het minst heftige is geweest. Op de vraag of hij ook agressief gedrag toonde tegenover anderen, vertelt Jaimie dat dit zeker het geval was. “Als mensen het voor mij opnamen, dan werd dat niet geaccepteerd.” Ze herinnert zich een incident die zich plaatsvond op Ibiza. “Ik was met Koen, en ik weet niet wat hij [Jorik] op had, maar in de auto begon hij al agressief te doen. We moesten naar een vriend en ik besefte me dat ik dit niet kon meenemen naar zijn huis. Hij zou het een asociale bende vinden.”

Om dat te voorkomen wilde Jaimie hem afzetten bij andere vrienden van hen. De rapper zou dit niet leuk hebben gevonden, waarna hij Jaimie aanviel. “Koen Kardashian kwam voor mij op, en kreeg toen een volle spetter. Hij miste een stukje van zijn tand en had een blauw oog.” Ze vertelt dat er meer van dat soort verhalen zijn.

Ibiza

Zomer 2021 vond er een geweldsincident plaats tussen de twee op Ibiza. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De rapper werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. Even kort later verschenen de twee in een video waarin ze de situatie kort uitlegden en geweld ontkenden. Velen vonden dat Jaimie er een beetje awkward bij zat, alsof er meer achter het verhaal zat dan werd verteld.

Jaimie vertelt nu dat ze inderdaad ruzie hadden. “Hij kon zich niet meer beheersen en ik werd de hotelkamer ingesleurd. Ik maakte geluid en twee Nederlandse vrouwen in de kamer naast ons klopten aan. “Ik ben naar de receptie gelopen in mijn kapotgetrokken top, omdat hij mijn telefoon kapot gooide. Er werd toen een noodsignaal gestuurd naar mijn vrienden.”

Ze ging naar de politie toe, en de rapper is die avond aangehouden. Uiteindelijk trok ze de aanklacht in en loog ze dat er geen sprake was van geweld. Het management van de rapper vroeg de twee of ze een filmpje konden opnemen waarin ze ontkennen dat er geweld heeft plaatsgevonden, wat ze dus ook deden. “Ik weet nog dat er werd gezegd van, ‘ik wil dat je zegt dat hij niet heeft geslagen’.

In de rest van de video vertelt Jaimie over de relatie, het zoeken van hulp, juicekanelen, de rechtszaken, haar nieuwe relatie en meer.

Bekijk hier de video