Skip to main content

Jade Anna is als influencer vaak bezig met YouTube en Instagram, maar daarnaast is zij ook gek op sporten. Vandaag deelde zij het resultaat van een jaar keihard trainen.

Jade Anna en Gio Latooy

Jade Anna verkreeg landelijk veel aandacht nadat zij steeds vaker voorkwam in Gio Latooy’s vlogs. De twee vrienden kregen uiteindelijk een relatie en deelden in Gio’s video’s een kijkje in hun dagelijkse leven. Het ging een tijdje wat minder lekker tussen de YouTubers en zij besloten uitleg te geven in een van de vlogs.

Gio had het behoorlijk lastig met de relatiebreuk en dit liet hij dan ook aan zijn fans weten in zijn vlogs. Uiteindelijk kwamen de twee toch weer met elkaar in contact en gingen zij samen naar Dubai, beiden zijn inmiddels weer helemaal dik met elkaar.

Gio Latooy

Jade laat resultaat zien

Volgers van Jade Anna zijn ervan op de hoogte dat zij fanatiek sport naast het vloggen. De blondine deelt regelmatig video’s vanuit de sportschool en daarnaast soms ook foto’s van het resultaat. Gisteren deelde de 18-jarige een post waarin zij met trots het resultaat toonde:

“Afgelopen week was ik terug in de sportschool waar ik een jaar geleden ben begonnen met sporten. Maart 2022 stapte ik binnen en had ik geen idee waar ik moest beginnen, maar dat hield me niet tegen. Na heel veel video’s kijken, vragen stellen, oefenen & fouten maken; begon ik mijn draai te vinden! ✨ Ik merkte dat ik het ZO fijn vond om mijn ochtend te starten in de gym, gewoon even een moment voor mezelf om mijn hoofd te legen en volle bak er voor te gaan, dat ik er een routine van maakte. Nu ruim een jaar later stond ik weer in dezelfde gym en dacht ik, ik ga foto’s terug zoeken van toen ik begon en even vergelijken. I can tell you.. I’m so proud I never stopped training my ass off, cuz the gymlife really pays off!”

Bekijk hier de video