“Jack, wie is volgens jou de beste rapper van Nederland?”

Jack heeft een goed jaar gehad. De rapper, die vorig jaar zijn Plan A tape uitgebracht, wist miljoenen streams te behalen. Veel mensen noemen hem daarom ook een van de talenten van 2019. Jack liet een paar weken geleden bij CONVO weten dat zijn plannen er nog lang niet opzitten.

De rapper is namelijk een samenwerking aangegaan met SPEC., en liet doorschemeren graag independent te willen gaan.

Maar welke Nederlandse rappers zijn volgens Jack eigenlijk het hardst? Wie is volgens hem de beste rapper uit Nederland? Iemand stelde hem die vraag via Instagram, en niet veel later volgde er een reactie van Jack himself…

Jack schreef het volgende als antwoord: “De Fellas, Cho, Idaly, Jandro en Frenna is wat ik de laatste tijd het meeste luister. Voor mij verschilt het gewoon hoe ik me voel, en op basis van dat luister ik naar iets…

BEKIJK HIER ZIJN ORIGINELE ANTWOORD