Skip to main content

Gio Latooy had afgelopen jaar eerder een zware periode, de YouTuber zit er naar eigen zeggen momenteel ook zwaar doorheen.

Elke dag filmen

De 24-jarige Gio Latooy staat in Nederland bekend om zijn consistente vlogs. De YouTuber deelt elke dag een vlog en dat kan soms nogal intens zijn. Zo zagen wij in het afgelopen jaar onder andere hoe hij door een moeilijke relatiebreuk met Jade Anna ging.

De twee kwamen uiteindelijk weer bij elkaar terecht en lijken nu weer smoorverliefd op elkaar. Men zou zich afvragen wat een jongen als Gio nog meer wil op zijn leeftijd, de Rotterdammer geeft toch aan dat hij door een moeilijke periode gaat.

Athena
Gio en Athena

Gio Latooy emotioneel

Gio’s vlogs bereiken veel mensen en zijn al bijna vijf jaar lang succesvol, hij komt dan ook vaak in de schijnwerpers. De YouTuber deelde gisteren een video met de titel: ‘Ik trek het even niet meer…’ De video begint leuk maar eindigt met een serieuze Gio:

“Jongens en meiden ik moet jullie ergens wat vertellen. Ik heb ook gisteren namelijk een comment onder mijn vlog gepost, daar staat dit in; ‘Lieve mensen ik weet dat mijn laatste vlogs niet de beste zijn, ik ga weer mijn uiterste beste doen om leuke vlogs neer te zetten. Zat de laatste week namelijk echt in een dipje’.‘.

Latooy geeft aan dat hij zelf ook niet weet waar de depressieve gedachten vandaan komen:

“Ik weet niet waarom, ik heb me laatste weken echt ontzettend kut gevoeld, ontzettend slecht, niet lekker in mijn vel. Niet helemaal weten wat ik met mijn vlogs aan moet en misschien hebben jullie het gemerkt. Ik weet het niet, ik zat er gewoon helemaal doorheen. En dat is erg lastig als je elke dag vlogt en elke dag aan moet staan”.

Het wordt de YouTuber op een gegeven moment te veel:

“Zelfs dat ik s’ochtend’s in bed lag en dat ik niet eens me bed uit wilde, ik weet niet of mensen het herkennen maar je wordt wakker en je wil eigenlijk zo snel mogelijk weer gaan slapen en niet omdat je moe bent maar gewoon, en dat klinkt heel stom, niet meer wil leven’.

Bekijk hier de video