Skip to main content

Veel mensen hadden verwacht dat Bibi Waylon een schop onder zijn hol zou geven, hier is echter niks van waar.

Waylon is meerdere keren vreemdgegaan

Deze week werd landelijk bekend gemaakt dat Waylon een affaire had in te tijd waarin zijn vriendin Bibi hoogzwanger was. Er werden berichten gelekt waarin met een dame genaamd Jadey afsprak om samen ‘doktortje’ te gaan spelen.

Waylon erkende zijn fout, via Instagram deelde hij een post waarin hij het volgende schreef:

Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen.
Ik ben een lul!

“Dat lucht op”

Een teken van Bibi Breijman kregen wij echter niet, tot vandaag. Het moet dan ook een lastige vaderdag geweest zijn voor het koppel die onlangs nog beviel van hun tweede kind Chester.

Via Instagram deelde Bibi een reeks foto’s van de zanger, de meeste foto’s waren samen met hun kinderen. Op twee foto’s is Waylon ook huilend te zien, het is onduidelijk wanneer deze foto gemaakt is maar blijkbaar gaf het posten ervan een gevoel van opluchting. Bekijk de foto’s hieronder:

Bekijk hier de foto’s