Badr Hari reageert op winst van Rico Verhoeven: “Ik wil dat jullie Rico de respect geven…”

Op de officiële Facebook-pagina van het broertje van Badr Hari genaamd Yassine Hari is een bericht geplaatst door niemand minder dan Badr zelf. In dit bericht spreekt Badr over de winst van Rico. Check het volledige bericht hier beneden:

Bericht van Badr Hari

“Lieve mensen,

Ik had jullie graag deze overwinning gegeven, maar Allah had het anders gepland. Ik voelde zoveel liefde en steun in aanloop van dit evenement, en dat zal ik van mijn leven niet meer vergeten. Ik heb alles geprobeerd voor jullie, maar het had niet zo mogen zijn…”

Verder wil ik dat jullie Rico de respect geven die hij verdient, want hij is écht een stukje greatness in die ring. Ik ben trots op hoe wij onze mooie kickbokssport op het hoogste niveau etaleren, daar heb je meerdere partijen voor nodig en ook hij heeft daar een aandeel in.

Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alle steun, er is niemand die ik deze overwinning meer gunde dan jullie. Als de fans geïnteresseerd zijn in een derde clash, dan gaan we dat doen. Zo niet; doe ik dat niet.

Ik hou van jullie,

-BH

REACTIES VAN RICO + SCREENSHOT