Skip to main content

Yvonne Coldeweijer staat onder vuur om haar webshop. Een van haar klanten roept anderen op om niet bij de roddelkoningin te bestellen. In een Facebook bericht deelt ze haar ervaring met het bedrijf.

Yvonne Coldeweijer

Het Facebook is gedeeld door roddelaccount RealityFBI. De vrouw schrijft 240 euro aan kleding te hebben gekocht, wat achteraf van hele slechte kwaliteit leek te zijn. Ook zouden de maten niet kloppen waardoor ze de kleding wilde retouren, maar niet alle kledingstukken geretourneerd konden worden door een ’te sterke parfumgeur’.

“Ik heb de kleding letterlijk 1 seconde aangehad en ik had ookk nog geen parfum op. Daarnaast, als je in een winkel kleding past en je hebt parfum op zeggen ze ok niet “mevrouw, het ruikt naar uw parfum nu moet u het kopen”. Ik heb mijn rechtsbijstand gebeld en zij gaven aan dat ik mij aan alle retourvoorwaarden heb gehouden (parfumgeur staat daar nog geeneens tussen) en ik mij kan beroepen op het herroepingsrecht.” Daarnaast zegt ze dat het pakketje open gescheurd bij haar aankwam, ‘dus mag ik sowieso al niet aansprakelijk worden gesteld voor de parfumgeur’.

yvonne coldeweijer

“Helaas voor mij kent mijn verzekering en eigen risico van 175 euro waardoor zij niets voor mij kunnen betekenen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar 90 euro is voor mij veel geld.” Ze heeft Yvonne geprobeerd te benaderen, zonder geluk helaas. “Ik sta met mijn rug tegen de muur en ben m’n geld gewoon kwijt. Clue van het verhaal: bestel niet bij haar webshop!”

Aliexpress

“Over de kwaliteit, we weten waar het vandaan” schrijft RealiyyFBI. In het verleden heeft hij haar een paar keer beschuldigd van het kopen van Aliexpress kleding en het doorverkopen hiervan voor een grotere prijs. Volgens Yvonne komt dit omdat ze dezelfde leverancier hebben.

Bekijk hier de video