Skip to main content

Yolanthe scheidde in 2018 van Wesley Sneijder, en wordt sindsdien in vrijwel elk interview gevraagd naar haar relatiesstatus. Ze werd een paar keer gespot met model Lentini Eerstelling, maar een relatie is nooit bevestigd. In een nieuw interview geeft ze wat duidelijkheid over haar relatiestatus.

Yolanthe

Yolanthe vertelt dat ze momenteel een ‘happy single mom’ is die gewoon van het leven geniet. Ook vertelt ze dankbaar te zijn voor de goede relatie tussen haar en haar ex-man, Wesley, met wie ze een zoon heeft. “Xess Xava een goede band met zijn vader heeft. “En ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd”, vertelt ze.  Iemand ontmoeten vindt ze ‘leuk’, maar ze is ‘niet op zoek’. Met het idee dat dingen in het leven lopen zoals ze lopen, heeft de actrice nog een wens: “Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren.”

yolanthe

“Ik heb best veel vrijgezelle vriendinnen. Allemaal spontane, knappe, lieve, fantastische, ondernemende vrouwen” gaat ze verder. “Dan denk ik weleens: waarom komt er nou geen leuke man in hun leven? Andersom hebben zij dat bij mij natuurlijk ook. Misschien zijn er gewoon minder van dat soort mannen…”

Wesley Sneijder

Vorige week vertelde Wesley Sneijder de relatie graag te willen herstellen, maar Yolanthe is hier niet echt van gediend. “Ik laat het gewoon op me af komen en weer gaan. Ik probeer dat gewoon te laten met de focus op dingen die ik belangrijk vind.

Bekijk hier een video