Skip to main content

“Ik ben blij dat ik je de afgelopen maanden op je gelukkigst heb mogen ervaren. Je zat vol levenslust en je was klaar voor 2019. Verliefd, net de sleutels van je droomappartement, een contract voor onbepaalde tijd, en je had nieuwe muziek op de plank liggen. Je had afgelopen donderdag je doelen met me gedeeld en we wilden deze week aan het plan beginnen.
Vanaf het moment dat ik je leerde kennen ben je nooit van mijn zijde geweken. Ik was 8 jaar ouder maar dat was nooit een issue. Ik hoefde jou niets te zeggen want het ging verder dan rappen. Ik ben blij dat ik de 2e verse van Lotgenoot voor jou heb geschreven. Ik weet niets eens of ik je dat ooit heb verteld. Ik zie nog wel de grijns op je gezicht voor me toen ik die verse de eerste keer voor je rapte. Je was trots.

Als iemand wilde dat ik succes had was jij het. Je hebt jezelf altijd voor me weggecijferd. Je was #1 in jezelf op de 2e plaats zetten. Je hebt me geleerd dat echte vriendschap bestaat en het soms zelfs een stap verder kan gaan.

Nu je er fysiek niet meer bent kan ik alleen nog je naam eren. Je fans hebben je skills kunnen horen maar ze hebben eigenlijk maar een glimps van je schoonheid meegekregen. Ik wil dat de wereld je ziet zoals ik je zag.

Het is mooi om te zien hoe geliefd je bent. Met nadruk bent want je naam gaat voor eeuwig leven. In jouw naam gaan we mooie dingen doen. Groter dan we ooit voor ogen hadden want we waren al content met het respect dat we kregen.
Bilal is een broer kwijt maar ik ga over hem waken. Tes is haar man kwijt maar ik ga haar steunen.
Je ouders zijn een zoon kwijt maar ik ga ze alle liefde geven die jij mij hebt laten voelen.
Jouw morgen is niet gekomen maar ik ga in jouw naam verder met proberen de wereld te redden.

Unitil we meet again Superman. ❤️”

Bekijk hier de video

Leave a Reply