Skip to main content

Er is een bizar filmpje op TikTok verschenen waarin een uit Syrië afkomstige man zijn situatie momenteel omschrijft, en om hulp vraagt.

TikTok

“Mensen. Broeders en zusters, ik wil hulp” begint de man in zijn video. “Ze hebben een grote steen vanaf een brug op mijn auto gegooid. Gelukkig is er niks met mij aan de hand maar ik zit heel erg in de problemen.”

TikTok

De man, op Tiktok onder de naam Mor Shrino, vertelt dat hij vanuit Syrië naar Nederland is gevlucht, en naar de daklozenopvang toe moest. “Ik moest verblijven en zelf mijn eigen leven opbouwen.” Volgens hem zijn alle ‘problemen’ daar begonnen.

“In mijn lichaam… in mijn hersenen. Ze hebben iets met mij gedaan in de avond, ongeveer zes maanden geleden. De man barst bijna in tranen uit wanneer hij vertelt dat hij er niet meer tegen kan en zo niet meer kan leven. Wat de man precies bedoelt is onduidelijk, maar zorgwekkend is het wel.

BEKIJK HIER DE VIDEO

@morshrino

ik wil help nodig alsjeblieft mensen en broerder en zusterje

♬ origineel geluid – Mor Shrino