Selma Omari

Selma Omari voor het eerst open over breuk met Boef: “Altijd iemand de boeman!” (VIDEO)

Selma Omari

Er is al veel gezegd en geschreven over de break-up tussen Boef en Selma Omari. Selma reageerde eerder subtiel in verschillende nummers maar vandaag laat zij zich uitgebreid uit in een interview. Bekijk haar video hieronder.

Selma Omari

Tijdens de nieuwe serie van MTV First: PA 4 A DAY wordt Sophie Milzink voor één dag de persoonlijke assistent van een BN’er. In de eerste episode ging zij op pad met Selma Omari. De twee praten in de auto openhartig over Selma haar leven. Zo vertelt Selma dat zij in de eerste klas van de middelbare school erg veel gepest is. Dit leerde haar echter wel omgaan met negatieve reacties.

Boef

Deze negatieve reacties ontving ze ook naar haar break-up met Boef. Hier vertelt ze over: ”Eerst dacht k fok it, het doet me niks. Ik vind het gewoon fokking oneerlijk dat ik aangevallen wordt online, terwijl I didn’t do shit. Hoe kan je kant kiezen in deze situatie? Ik had best wel een openlijke breakup weet je wel, niet echt over uitgelaten maar wel veel in muziek. En dat vind ik gewoon hard, dat blijf ik ook doen als ik dat voel.”

BEKIJK HIER DE VIDEO