Selma Omari moet huilen na vraag van interviewer… (VIDEO)

Het is alweer even geleden dat Selma Omari en Boef uit elkaar gingen. De twee waren maandenlang verloofd voordat hun relatie ten einde kwam. Ze lieten zich beiden nog nauwelijks uit over de breuk maar daar komt nu verandering in. In de video onderaan dit artikel vertelt Selma emotioneel over haar ervaring.

Video

In de onderstaande video vraagt de interviewer wat Selma geleerd heeft van de breuk. Selma geeft hierop aan: “Dat ik tijd voor mijzelf moet nemen, dat ik mezelf op 1 moet zetten en dat ik moet werken aan mijn eigen groei. Als de interviewer haar vraagt of ze bang is om spijt te krijgen van haar keus begint Selma te huilen.

Zichtbaar geëmotioneerd antwoordt ze: “Waarom zou ik spijt moeten hebben, als ik mijzelf op nummer 1 zet?”

Vervolgens geeft ze subtiel aan waar het mis ging in de relatie: “Als jij iets doet en ik zeg tegen jou dat ik het niet leuk vind, dan ga jij toch je best doen om dat niet meer te doen?”

Als Selma de tranen verder op voelt wellen besluit ze het interview af te breken. Je kunt de video hieronder bekijken.

BEKIJK HIER DE VIDEO