Skip to main content

Een minnares van Jeroen Rietbergen heeft haar verhaal gedaan en laten weten wat er tussen de twee gebeurd is.

The Voice schandaal

Het schandaal rondom ‘The Voice of Holland’ is voor veel bekendheden een zwarte pagina uit hun carrière, en al helemaal voor Jeroen Rietbergen. De componist werkte jarenlang bij The Voice en had een relatie met Linda, zus van eigenaar John de Mol.

Marco Borsato en Ali B werden ook beschuldigt van overschrijdend gedrag maar ontkende dit, Rietbergen deed dit niet en gaf per direct toe dat hij fout zat. Na de uitzending vertrok hij naar Amerika om naar een afkickkliniek te gaan, inmiddels is hij in Nederland.

Minnares

Minnares met twintig jaar leeftijdsverschil

Jeroen Rietbergen is al eerder op het matje geroepen omdat hij een affaire zou hebben met Renée Gunning, de 23-jarige Renée Gunning(bekend van ‘Echte Gooische Meisjes’) . Jeroen ontkende in die tijd zelf dat hij een affaire gehad zou hebben, inmiddels heeft zij haar verhaal gedaan.

 ‘Ik vind het heel verdrietig om te zien wat er is gebeurd en nu nog gebeurt. Daarom heb ik tot nu toe ook nergens op gereageerd. Maar ik geloof niet alles van wat er nu gezegd wordt. Kijk, Jeroen is in de basis een heel goed mens. Ik kan niet geloven dat hij al die dingen waar hij nu van wordt beschuldigd, heeft gedaan. Zoals ik hem ken van het hockeyveld en uit Laren, kan ik me helemaal níets voorstellen bij dat hij voor bijvoorbeeld ‘aanrander’ wordt uitgemaakt. Ik weet honderd procent zeker dat hij dat niet is!”

Bekijk hier de video