Kyan (Altijd Herres) vertelt hoe hij nu in de markt ligt bij de meisjes (VIDEO)

Kyan, ook wel bekend als de jongen van Altijd Herres, was deze week te gast bij YouTuber Korthom, bij wie hij plotseling bekend werd. De twee maakten eerder ook al een nummer samen, en nu is Kyan weer terug.

Tijdens dit interview met Korthom spreekt hij onder andere over de DM’s die hij deze dagen krijgt, hoe zijn leven is veranderd en nog veel meer.

“Hey jij! Mijn naam is Thomas, welkom op mijn kanaal KORTHOM!
Hier video’s plaatsen is mijn grootste hobby, je kunt er minimaal 2 per week verwachten! Ik maak onder andere grappige video’s en vlogs.. daarnaast houd ik enorm veel van reizen en zal ik jou ook zeker meenemen naar mijn volgende bestemming. Verder heb ik een jaar in Amerika gewoond, dus verwacht ook zeker video’s in het Amerika thema! 🇺🇸😄”

BEKIJK HIER DE VIDEO