Mounir

Marokkaanse jongen komt uit de kast en wordt huis uit gezet (BEELDEN)

Mounir

Er gaat momenteel een schokkend verhaal viraal op Social media. Één 18-jarige jongen deelde namelijk zijn ervaring nadat hij uit de kast kwam. Zijn familie reageerde zacht gezegd niet erg begripvol en je kunt de reactie hieronder bekijken.

Uit de kast

De 18-jarige Mounir deelt zijn verhaal via een lange post op Instagram: “Dit is een persoonlijk bericht en zou het heel fijn vinden als je het zou lezen.” Hij legt uit hoe hij op zijn 14e uit de kast is gekomen bij zijn ouders: “op dat moment stond heel mijn leven ondersteboven…” Volgens Mounir is hij mentaal en fysiek afgetuigd en mocht hij onder andere zijn telefoon niet meer gebruiken. Hij mocht zelfs niet meer alleen op zijn kamer zitten.

Bericht vader

Nu deelt hij, met het emotionele bericht, een screenshot van een berichtje van zijn vader. Mounir ontving het berichtje 5 dagen nadat hij 18 werd toen hij het huis uit gezet werd door zijn familie. Bekijk het berichtje hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dit is een persoonlijk bericht en zou het heel fijn vinden als je het zou lezen… Deze foto is een bericht wat ik heb gekregen van mijn ouders die mij 2 weken geleden ( 5 dagen na mijn 18e verjaardag ) op straat hebben gezet omdat ik op mannen val. Ik ben gay, ben ik altijd al geweest en valt niet te veranderen. Ik ben 4 jaar geleden uit de kast gekomen bij mijn ouders en op dat moment stond heel mijn leven ondersteboven… Ik werd op elk moment gecontroleerd, werd bedreigd, heb trauma’s opgelopen, en dat alles om het feit dat ik homo ben… Je eigen vlees en bloed zet je op straat omdat het geloof belangrijker is dan je kind… ik heb dingen meegemaakt die je als (toen) 14 jarige nooit meegemaakt had hoeven hebben. Ik heb jarenlang in een depressie gezeten omdat ik in de grond gestampt werd. De schuld krijgen van alles waar jij niks aan kan doen, en horen dat je jezelf van kant moet maken omdat ze dan van je af zijn. Dit hoor je niet horen als kind zijnde… Ik beteken niks meer voor ze. Ergens ben ik blij dat ze mij uit huis hebben gezet, want ik weet niet wat ik mezelf aan had gedaan als ik daar nog 4 jaar had moeten zitten. We leven in 2020 en het zou niks uit moeten maken wie of wat je bent. Deel dit alsjeblieft en zorg dat homohaat de wereld uit word geholpen… Dankjewel voor het lezen💗

Een bericht gedeeld door 𝖒𝖎𝖊𝖗𝖔𝖘 (@mieros___) op

Mounir sluit zijn tekst af met: “Ergens ben ik blij dat ze mij uit huis hebben gezet, want ik weet niet wat ik mezelf aan had gedaan als ik daar nog 4 jaar had moeten zitten. We leven in 2020 en het zou niks uit moeten maken wie of wat je bent.”