Skip to main content

Marouane B. liet eerder weten graag terug naar Nederland te willen. Opvallend genoeg is er een (nieuwe) track opgedoken waarin te horen is hoe Marouane Nederland aan het bedreigen is. Volgens de krant is het nummer opgenomen in Syrië. De Telegraaf heeft het nummer te horen gekregen waarin hij onder meer het volgende rapt:

F*ck je met mij, zal ik je hoofd eraf slachten, ik kom onverwacht als een f*cking inbraak. We komen binnenvallen, het is een snelkraak. Je ziet me niet, als een geest in het donker…’

Aan De Telegraaf schreef Marouane het volgende: „Binnenkort zal ik deelnemen aan een groot offensief. Mijn commandant heeft me toestemming gegeven, om daarna voor onbepaalde tijd op verlof te gaan naar Nederland, zodat ik mijn familie kan zien en mijn proces kan bijwonen.”

Leave a Reply