Skip to main content

Michella Kox en Janice Blok zijn alles behalve vrienden, Kox stuurde een spraakmemo naar Janice die het vervolgens met de wereld deelde.

Echte Meisjes in de Jungle

Kortgeleden vertrokken een aantal bekende dames naar de jungle van Laos voor een nieuw seizoen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Het team bestond uit Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten.

Al snel gingen er geruchten rond over een vermeende ruzie tussen Michella Kox en Janice Blok. De twee dames zouden het elkaar moeilijk gemaakt hebben in Laos en de ruzie kreeg in Nederland een GTST-achtig vervolg.

Michella Kox stuurt Janice Blok spraakmemo

Eerst hielden de dame het nog een beetje mysterieus maar de ruzie is inmiddels dermate geëscaleerd dat er spraakmemo’s gelekt worden. Janice deelde op Instagram een spraakmemo waarin Michella overduidelijk gefrustreerd klinkt:

“Laat ik je een ding zeggen, wat je over mij zegt maakt mij echt niet uit. Je zegt een eindweg, voor het feit dat ik 80 ben interesseert me niet ik ben ook 42 ik hoop voor jou dat als je 42 bent er nog zo goed uit ziet als mij en nog zo goed kan meekomen maar dan moet je waarschijnlijk hogerop n*uken’.

Al snel wordt duidelijk waarom Michella de spraakmemo stuurt:

“Ik ben moeder he, hou mijn kind hierbuiten. Heel verstanding, doe dat nou niet want ik ben moeder en ik ben een verdomd goede moeder. En wat ik doe of hoe ik praat wil niet zeggen dat ik een slechte moeder ben dus hou je grote mond”.

Er is een kleine kans dat deze ruzie nog goed komt, het beloofd wel een leuk seizoen ‘Echte Meisjes in de Jungle’ te worden.

Bekijk hier de video