Skip to main content

Het is inmiddels al een tijdje geleden sinds Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar gingen, en in die tijd zijn ze allebei gespot met nieuwe mensen. In een nieuw interview doet Jaimie een boekje open over haar liefdesleven na de breuk met de rapper.

Jaimie Vaes

Een tijdje geleden werd Jaimie zoenend gespot in een restaurant op Ibiza, maar volgens Jaimie ging het om niks. “Het is geen nieuwe liefde en die heb ik op dit moment ook niet” vertelt ze aan RTL Boulevard. “Ik sta er wel voor open en heb ook wel eens contact, maar dat is voor nu niks serieus.”

jaimie vaes

Ze denkt dat het met deze man in de toekomst ook niet zal uitgroeien tot liefde. Jammer vindt ze dat niet, want ze vindt het eigenlijk best fijn zo. “Ik hoef geen vaste relatie en ben blij dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het heel leuk om af en toe leuk gezelschap te hebben.

Lil Kleine

Ook Lil Kleine is aan het genieten van zijn single leven. Zo wordt hij regelmatig met een paar vrouwen gespot in Amsterdam.

Bekijk hier de video

Lees ook: ‘Jaimie Vaes reageert op date-geruchten Lil Kleine’: “Ik hoop dat niets je te lang achtervolgt…”