Skip to main content

Papa van de Buurt plaatste zojuist het volgende bericht op Instagram:

Waarom heb ik ruzzie gekregen met meneer snapking?
Tim wou mij pranken met een fake prank , hij wou een taart in mijn gezicht gooien. Maar ik ben niet op fake pranks dus zonder dat hij het wist heb ik hem geprankt in mijn huis en gooide een taart in zijn gezicht. “tim” wou een liedje met mij maken , hij zij papa kan jij een studio in de buurt fixen & dat heb ik toen ook gedaan. We waren toen naar de studio gegaan & hebben toen ook gelachen & het was gezellig.
Een paar weken later zat ik weer in de studio & was aan het praten over tim.
Toen heb ik gehoort gekregen dat tim achter mijn rug winstverdelingen heeft gestuurd &
Het ging zo :
Ik kreeg 5%
Tim 50%
Studio 45%

En zo kwamer er nog meer van die achterlijke verdelingen.
Dus ik heb tim uitgelegd dat ik niet wil dat die tune uitkomt.
Toen werd meneertje tim een beetje geflipt . Want hij zij dan breng ik het toch gewoon zelf uit.
Daarna Tim ging dissrespect tegen me praten alsof ik een klein kind ben. Maar volgensmijn is hij de persoon met een beetje achterstand.
Swipe naar de andere fotos om screenshots te zien & dan snappen jullie nu vast wel waarom die disstrack gemaakt is , laat je reactie achter & laat weten wat je hiervan vind .

Leave a Reply