Skip to main content

De familie van Abdelhak Nouri heeft Mohammed Ihattaren de helpende hand toegestoken. De voetballer woont sinds kort bij de familie in huis. Dat vertelt Ihattaren aan De Telegraaf.

Bonusbroer

Ihattaren die te horen gekregen heeft dat Ajax niet verder wil met hem, laat zich sinds kort begeleiden door Mo Nouri, de broer van Abdelhak, die hij niet als zaakwaarnemer ziet. “Maar als familie, een bonusbroer. Sinds ik een paar dagen per week bij hem woon en dankzij het geloof, heb ik mijn leven weer op de rit”, zegt Ihattaren

Ihattaren kreeg het moeilijk na het overlijden van zijn vader. Het ging mis bij PSV, Sampdoria en uiteindelijk ook bij Ajax. “Je moet een Marokkaans gezin als een boom zien, waarvan de vader de stam is en de moeder en de kinderen de takken zijn. Door de dood van mijn vader moest ik mijn eigen weg in het leven vinden. En mede doordat ik mijn emoties twee jaar heb weggestopt en de klap later kwam, is dat niet goed gegaan.”

Criminele circuit

Ihattaren word regelmatig gelinkt aan het criminele circuit. “Mensen die niet het beste met me voor hadden, vielen me lastig. Maar het verleden is iets dat ik ver achter me heb gelaten. Dat was ook een voorwaarde van Mo: volle kracht vooruit en alleen maar positiviteit. Echte vrienden zeggen het wanneer het niet goed gaat en willen dat je volle bak gaat trainen in plaats van stappen. Mijn dagen bestaan nu alleen uit trainen, eten en naar de familie Nouri gaan.”

‘Nu moet ik zorgen dat ik aan de top blijf. En dat gaat me lukken. Wie met mij in zee gaat, zal ik nooit meer teleurstellen. Die krijgt alleen maar liefde, vreugde en een heel goede voetballer.”

Bekijk hier de video