Skip to main content

We kwamen er een aantal weken geleden al achter dat er een conflict tussen Hanni Hanna en Enzo Knol speelde. Hanni kondigde al vrij snel aan dat er een expose-video uit zou gaan komen. Deze video staat nu  eindelijk online – in deze video heeft Hanni een gesprek met Paul van King Alert.

Dit schreef Hanni Hanna over de video:

”Ik heb er lang over nagedacht en getwijfeld of ik deze video wel of niet online moet zetten. Dit omdat ik mij voornamelijk wil focussen op positiviteit en met mensen wil werken die ook daarin geloven. Daarom is dit best moeilijk voor mij om te doen, dit soort video’s plaats ik normaal gesproken niet. Ik zet deze video nu wel online omdat ik dit al eerder via social media beloofd heb en een man van mijn woord ben. Het interview duurde langer maar uit juridisch oogpunt heb ik het flink ingekort en ik wil met deze video dit verhaal dan ook afsluiten en heb daarom ook alle eerdere berichten verwijderd. Dus hierbij de video, kijk er met een open mind naar en laat weten in de reacties wat je er van vindt! Natuurlijk is er aanstaande zondag weer een nieuwe vlog! Een Hanni Hanna vlog zoals jullie gewend zijn met een hele leuke gast. Wat zeg ik… een leuke gast..gewoon een wereldster!”

Leave a Reply