Skip to main content

Gio Latooy is razend door bepaalde opmerkingen die hij ontving nadat hij zijn relatie met Jade Anna beëindigde.

Gio is Woest: ‘Hou je f*cking bek dicht’

Nikki schreef: “Ik heb nog nooit zo hard moeten lachen in heel mijn leven.” Jonah Schouw liet weten: “Dank je wel voor deze video, het heeft echt mijn dag gemaakt. Jouw ongemak en verdriet maken me blij.”

Gio is zeker niet blij met deze reacties. Ook de geruchten dat dit alles een vooropgezet plan is, raken hem diep. Hij zei donderdag in zijn vlog: “Eigenlijk zou ik hier niet op moeten reageren, maar soms triggert die shit me gewoon echt”. Hij voegde eraan toe: “Ik denk dan: hou gewoon je f*cking bek dicht.” Waarom zou ik in vredesnaam… Ik zou echt een geweldige acteur moeten zijn om dit te faken. Ik denk dat vooral jonge kinderen, of mongolen zonder hersenen dit soort dingen zeggen. Na de breuk hebben we serieus, écht ons best gedaan. Maar op een gegeven moment, en ik wil niet in detail treden, loop je tegen zaken aan die een relatie gewoon niet kunnen laten werken.”

”Real en Puur”

In de video over hun breuk gaf Jade Anna aan dat ze Gio niet de liefde kon geven die hij verdiende, bewerend dat haar drukke leven daar de reden voor was. “Ik snap aan de ene kant de reacties wel” aldus Gio. “Maar het is zo scheef en kort door de bocht gedacht. (…) Alsof mijn hele leven een act is. Ik ben juist heel echt en real en puur in mijn vlogs met die emoties. Waardoor mensen misschien denken dat het zó echt is, dat het lijkt alsof het een film wordt.”

Dit is niet de eerste keer dat Gio en Jade hun relatie beëindigen. Eerder dit jaar gingen ze ook al uit elkaar omdat Jade vond dat ze te veel van haar eigen leven had opgegeven voor de relatie met Gio. Ze merkte op: “Ik bracht geen tijd meer door met mijn vriendinnen, was nauwelijks thuis en bezocht mijn moeder, vader en oma bijna nooit meer.” Onlangs spraken Gio en Jade over hun seksleven

Bekijk hier de video