Skip to main content

Youtuber Gio Latooy en zijn beste vriend Alex zouden een auto-ongeluk hebben gehad in de buurt van Leidschendam, zo meldt Yvonne Coldeweijer.

Ongeluk

Volgens haar reden de twee, allebei in hun eigen auto, elkaar aan. Omdat ze door oranje reden, knalde er een auto vol tegen de zijkant van Alex’ auto. Op de beelden is te zien hoe zijn auto een hoop deuken heeft, en een deur mist. De twee zijn allebei gelukkig ongedeerd.

gio

Gio

De 24-jarige Gio Latooy staat in Nederland bekend om zijn consistente vlogs. De YouTuber deelt elke dag een vlog en dat kan soms nogal intens zijn. Zo zagen wij in het afgelopen jaar onder andere hoe hij door een moeilijke relatiebreuk met Jade Anna ging. Eerder deed de Youtuber een boekje open over zijn mentale gezondheid, zat er naar eigen zeggen zwaar doorheen.

Waar die depressieve gedachten vandaan komen, weet hij niet. “Ik weet niet waarom, ik heb me laatste weken echt ontzettend kut gevoeld, ontzettend slecht, niet lekker in mijn vel. Niet helemaal weten wat ik met mijn vlogs aan moet en misschien hebben jullie het gemerkt. Ik weet het niet, ik zat er gewoon helemaal doorheen. En dat is erg lastig als je elke dag vlogt en elke dag aan moet staan”.

Het werd de YouTuber op een gegeven moment te veel: “Zelfs dat ik s’ochtend’s in bed lag en dat ik niet eens me bed uit wilde, ik weet niet of mensen het herkennen maar je wordt wakker en je wil eigenlijk zo snel mogelijk weer gaan slapen en niet omdat je moe bent maar gewoon, en dat klinkt heel stom, niet meer wil leven’.

Bekijk hier een video