Gaby Blaaser gaat in nieuw programma op zoek naar haar droomman (MELD JE AAN!)

De 33-jarige influencer Gaby Blaaser gaat in een nieuw televisieprogramma genaamd De Bachelorette op zoek naar haar droommaan. In het televisieprogramma, dat gebaseerd is op de Amerikaanse variant, gaat Gaby de liefde naar eigen zeggen een eerlijke kans geven.

Ze reist af naar een droomlocatie in het buitenland waar een hoop vrijgezelle mannen voor haar klaarstaan.

Gaby zei tegen RTL Boulevard het volgende over het programma:

Het schild dat ik om me heen heb gebouwd zal ik moeten laten vallen…

Ik zal me kwetsbaar moeten opstellen om de liefde een eerlijke kans te geven.

De Bachelorette is ergens in het voorjaar van 2020 te zien op Videoland.

Klik hier om je aan te melden voor het programma!

BEKIJK GABY HIER