Skip to main content

Het is een rumoerige periode voor de familie Gillis, Peter en zijn vriendin Nicole staan niet alleen op een dodenlijst maar worden ook geterroriseerd door een ex-vriend van Nicol.

Geweldadig

In de nieuwe biografie van Peter Gillis spreekt Nicol zich hier over uit, zij zou namelijk in een giftige relatie hebben gezeten waarin zij mishandeld werd:

‘Ik heb een vervelende ex-man, we hadden een nare relatie, omdat hij me altijd heeft mishandeld. Ik heb daar veel gevolgen aan overgehouden. Ik vertrouw mensen niet zo snel meer. Na mijn scheiding duurde het lang voor ik iemand anders toeliet in mijn leven.’

Nicol deed uit angst pas na de scheiding aangifte tegen haar ex-man:

‘Eerder durfde ik dat niet, omdat mijn ex me met de dood bedreigde als ik iets naar buiten zou brengen.’

Abortus

Nicol heeft drie kinderen met haar agressieve ex, ze ziet Peter (die Nicol leerde kennen toen zij werkzaam was op de boekingscentrale op het hoofdkantoor van Peters vakantieparkenimperium) dan ook als een redding in haar leven. Volgens Nicol is haar derde kind Fabiano op verschrikkelijke wijze verwekt, Nicol zou namelijk verkracht zijn in haar slaap door de ex-man. In de eerste instantie wou Nicol een abortus maar dit heeft zij niet gedaan nadat zij zag dat het hartje al klopte.

BEKIJK HIER DE VIDEO