Skip to main content

In deze aflevering schakelt een oude vriend mij hulp in ! Genaamd Ayoshia , hij werd meerdere keren uitgescholden voor homo en nu blijkt de pestkop zelf homo te zijn… bekijk de video hoe dit afliep #alleenmaarvrede🕊

[the_ad_placement id=”young-thug-sneaker-plaatsing”]

Na een lange tijd afwezig te zijn geweest op YouTube kan ik jullie beloven dat ik veel vuur voor jullie heb! Ik weet dat jullie lang hebben gewacht, maar ik heb keihard gewerkt aan nieuwe content en Tim Stopt De Pestkop is daar het begin van. Ik hoop dat jullie het tof vinden dus laat het me weten in de reacties!❤️

Laat ik daarnaast wel even duidelijk zijn dat pesten NIET stoer is en ik hoop met deze serie mensen te laten inzien dat pesten verkeerd is en het alleen maar verliezers kent. Wil jij ook dat pesten stopt? Show love en steun deze serie door een blauw duimpje omhoog te doen.

BEKIJK HIER DE VIDEO

Leave a Reply