Skip to main content

BOEF heeft een video op Instagram geplaatst waarin hij even aan iedereen duidelijk maakt dat hij zijn huis niet uit is gegooid. De Algerijnse rapper geeft aan dat zijn huisbaas wilt dat hij vertrekt maar BOEF heeft gewoon een 2-jarig contract.

We gaan er vanuit dat BOEF reageert op een aantal kranten die over hem schreven dat hij zijn huis ‘uitgegooid’ zou worden. De rapper verblijft overigens momenteel in Thailand – onder andere met Nadir van Zonamo.

Ik ben me huis niet uitgezet a ezels , huisbaas WILT me eruit maar heb 2 jaar contrac dus dat kan pas over 2 jaar gap , kom me hoofd niet lullen moet je een huis moet je een schuur moet je een doos , als ik er ooit word uitgezet slaap ik bij de dochter van de baas van de telegraaf ik loer der al een tijdje PS VERGEET NOOIT ALS DE MEDIA JE HAAT BETEKENT HET DAT JE EEN GEVAAR BENT VOOR ZE , PAS OP VOOR IK ME EIGEN KRANT BEGIN GENAAMD : TELEBOEF

A video posted by @boef072 on

Leave a Reply