Bewijs: Qucee reageert op video van De Telegraaf die beweert dat prank op Juultje FAKE was!

Het bewijs!?

Er was veel sensatie afgelopen week over dat de prank op @juultjetieleman nep zou zijn. De wereld in geholpen door o.a en telegraaf. Ik heb harde bewijzen dat de prank echt is Maar toen ik dat stuurde naar de telegraaf hebben ze me overal volkomen genegeerd. Want ja dan is het geen sensatie meer. En sta je als journalistiek platform voor lul. Omdat je niet genoeg research heb gedaan. Iets wat je wel verwacht van professionele journalisten vooral als je mensen ergens van beschuldigt . Dus wel views pakken op de rug van andere. Maar het rechttrekken, ho maar. Maar zo werken we niet. Vandaar dat ik zelf een video heb gemaakt waar ik laat zien hoe de vork in de steel zit en laat zien waarom de prank echt is…

Bekijk hier de video