Beelden van gevecht Temptation-Sidney, Gaetan en Jietse duiken op

Wat is hier aan de hand?

Er gaan online beelden rond van een Temptation-Island ruzie, waarvan Shownieuws enkele details weet. Sidney heeft namelijk inmiddels gereageerd op de beelden, en laten weten waar volgens hem allemaal is begonnen…

Shownieuws schreef o.a. het volgende over de situatie:

Het bizarre verhaal speelde zich alweer vorige week dinsdag af in België. ”Jietse kwam buiten een club op een gegeven moment met een woeste Gaetan aanlopen,” vertelt Sidney. Gaetan was volgens getuigen compleet doorgesnoven. ”Hij stond wel een half uur tegen me te schreeuwen, omdat ik een opmerking over hem had gemaakt op televisie waar hij niet blij mee was. Daar heb ik al heel vaak excuses voor aangeboden, maar hij werd helemaal gek.

Er viel niet meer met hem te praten en riep alleen maar dat ik hem moest slaan,” vervolgt hij. ”Ik werd in een keer van achteren onderuit getrapt door een andere man die erbij stond; daarbij heb ik een botbreuk in mijn vinger opgelopen. Op het moment dat ik opstond kwam Gaetan weer op me af. Ik deinsde naar achter, maar kreeg vol een kopstoot op mijn neus.”

Sidney zei volgens Shownieuws ook het volgende over zijn neus:

Mijn neus doet nog steeds pijn. Ik heb een week later ook nog steeds een dikke vinger, maar mijn verzwikte enkel is gelukkig wel weer hersteld.

De beelden, waarop o.a. Gaetan, Sidney en een paar onbekende mannen te zien zijn, zijn hier beneden te zien.

Bekijk hier de video